Fejléc

Program


Rutkai Bori Banda: Hóváró

Rutkai Bori Banda: Hóváró

Várunk titeket egy mesebeli téli koncertre, ahol csizmacsacsacsázunk és hópehelykeringőzünk, tündértavon korcsolyázunk és a csillagfényes erdőben szánkózunk a hóemberekkel. A nagy ünnepre készülődve, a manókkal meglessük a Karácsonyvár titkait is, amelynek ablakai mögött a téli mesék laknak.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 10. vasárnap, 11:00

Rutkai Bori Banda: Hóváró

Családi Adventi koncert

Várunk titeket egy mesebeli téli koncertre, ahol csizmacsacsacsázunk és hópehelykeringőzünk, tündértavon korcsolyázunk és a csillagfényes erdőben szánkózunk a hóemberekkel. A nagy ünnepre készülődve, a manókkal meglessük a Karácsonyvár titkait is, amelynek ablakai mögött a téli mesék laknak. A koncert közben Bori horgolt bábjai keltik életre a dalszereplőket, a mesefigurákat. A Budapest Bárból is ismert énekesnő zenekara dzsesszes, funkys és felnőtt füleknek is kedvező muzsikát játszik, melyhez az énekesnő humoros, vidám dalszövegei társulnak.

A koncert után Bori téli festményeiből és illusztrációból nyíló kiállításra is szeretettel várjuk a kedves koncertlátogatókat a Palota Galériában.

A kiállítás látogatható 2024. január 14-ig.

A kiállításon zenekari mesekönyvek és lemezek is megvásárolhatóak. Karácsonyi ajándékként is ajánljuk a Mandulka és a Karácsonyvár című lemezt, amely 2021-ben elnyerte a legjobb gyereklemeznek járó Fonogram-díjat.

Ajánlatunk


Milyen szülővé válni? Zene, humor, és tények, amikről ritkán beszélünk.

A KL Színház babaszínházi előadása ezúttal a Kikötőben varázsolja el a legkisebbeket Markó-Valentyik Anna bábművész tolmácsolásában.

Ajánló


Mező Misi: Mesélő A Magna Cum Laude énekesének akusztikus projektje Csak Ti és én.

Leleményes jelenetek mutatják be az emberré válás stációit, a társas együttműködés, a nyelv- és mítoszteremtés, a táplálkozás alakulását. Van cirkuszi…

Neil Simon kitűnő párbeszédekkel, vérbő humorral és virtuóz szituációkkal megírt komédiája felejthetetlen pillanatokat ígér.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!Logo
© 2021 | Impresszum | Adatvédelmi tájékoztató | Szerzői jogok | Közzététel